vipa
driloni com
vala – old
Fillimi / Lajmet / Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka pranon raportin përfundimtar të zgjedhjeve
Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka pranon raportin përfundimtar të zgjedhjeve

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka pranon raportin përfundimtar të zgjedhjeve

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka, ka pritur sot në takim shefin e misionit të Bashkimit Evropian për vëzhgimin e zgjedhjeve, Alojz Peterle i cili ka qenë i shoqëruar nga bashkëpunëtorët e tij. Në emër të KQZ-së, kryetarja Valdete Daka, ka pranuar raportin përfundimtar “Zgjedhjet për kryetarë të komunave dhe kuvendeve komunale në Kosovë” të misionit për vëzhgimin e zgjedhjeve.

Kontrolloni gjithashtu

Ish-kryeministri i Maqedonisë, Nikolla Gruevski, është dënuar me dy vjet burg për shpërdorim detyre

Ish-kryeministri i Maqedonisë, Nikolla Gruevski, është dënuar me dy vjet burg për shpërdorim detyre

Ish-kryeministri i Maqedonisë, Nikolla Gruevski, është dënuar me dy vjet burg për shpërdorim detyre në ...