vala – old
driloni com
vipa
Fillimi / Lajmet / Kryekuvendari, Kadri Veseli: Shteti i Kosovës është arritje e përpjekjeve shekullore për liri dhe pavarësi
Kryekuvendari, Kadri Veseli: Shteti i Kosovës është arritje e përpjekjeve shekullore për liri dhe pavarësi

Kryekuvendari, Kadri Veseli: Shteti i Kosovës është arritje e përpjekjeve shekullore për liri dhe pavarësi

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli gjatë vizitës së ekspoitës “Rrënjët e Shtetit”, ka thënë se shteti i Kosovës është arritje e përpjekjeve shekullore për liri dhe pavarësi.

“Shteti i Kosovës është arritje e përpjekjeve shekullore për liri dhe pavarësi. Secila gjeneratë ka dhënë shumë për vendin tonë, për lirinë që e gëzojmë. Ekspozita “Rrënjët e Shtetit”, e hapur për nder të 10-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, përmbledh vetëm disa momente historie të rrugëtimit tonë për liri dhe pavarësi, si dhe jehonën që ato kishin në mediat ndërkombëtare”, ka shkruar Veseli në një postim të tij.

Kontrolloni gjithashtu

Ish-kryeministri i Maqedonisë, Nikolla Gruevski, është dënuar me dy vjet burg për shpërdorim detyre

Ish-kryeministri i Maqedonisë, Nikolla Gruevski, është dënuar me dy vjet burg për shpërdorim detyre

Ish-kryeministri i Maqedonisë, Nikolla Gruevski, është dënuar me dy vjet burg për shpërdorim detyre në ...