vipa
muqa 900
driloni com
vala – old
Fillimi / Lajmet / Në kazermën “Skënderbeu” të FSK-së në Ferizaj, u zhvillua sot ceremonia e ndërrimit të komandës së KDS-së
Në kazermën "Skënderbeu" të FSK-së në Ferizaj, u zhvillua sot ceremonia e ndërrimit të komandës së KDS-së

Në kazermën “Skënderbeu” të FSK-së në Ferizaj, u zhvillua sot ceremonia e ndërrimit të komandës së KDS-së

Në kazermën “Skënderbeu” të FSK-së në Ferizaj, u zhvillua sot ceremonia e ndërrimit të komandës së Komandës së Doktrinës dhe Stërvitjes. Komandanti i deritanishëm, gjeneral brigade Enver Cikaqi ia dorëzoi detyrën komandantit të sapoemëruar gjeneral brigade Irfete Spahiu. Gjeneral brigade Irfete Spahiu është oficerja e parë grua, e graduar më këtë rang, nga radhët e Forcës së Sigurisë së Kosovës, si dhe oficerja e parë në detyrën e komandantit të KDS-së. Në ceremoni morën pjesë ministri e FSK-së, Rrustem Berisha, komandanti i FSK-së, gjenerallejtënant Rrahman Rama si dhe të ftuar të tjerë.

Kontrolloni gjithashtu

Ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Behxhet Pacolli bashkëbisedim me 75 europarlamentarët

Ministri i Punëve të Jashtme, Behxhet Pacolli bashkëbisedon me 75 europarlamentarë në Bruksel

Zëvendëskryeministri dhe ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Behxhet Pacolli, sot në Bruksel, ka ...