vala – old
driloni com
vipa
Fillimi / Lajmet / Aleksandër Lumezi: Është obliguese të hetohet çdo fakt që paraqet identitetin e kryesve të veprës penale
Aleksandër Lumezi

Aleksandër Lumezi: Është obliguese të hetohet çdo fakt që paraqet identitetin e kryesve të veprës penale

Kryeprokurori i Republikës, Aleksandër Lumezi ka deklaruar se personat të cilët flasin, nëpër media dhe rrjete sociale, lidhur me vrasjet e aktivistëve të Lidhjes Demokratike të Kosovës është mirë që të njëjtat t’i deklarojnë edhe në Prokurorinë e Shtetit. Ai  ka thënë se institucioni të cilin e drejton do të merret seriozisht me deklaratat publike të cilat mundë t’i ndihmonin zbardhjes së vrasjeve të caktuara. Më tej, Lumezi shpjegoi se është obliguese që çdo indicie që paraqet identitetin e kryesve të veprës penale të ndërmerren veprime të caktuara hetimore.

Kontrolloni gjithashtu

Forca e Sigurisë së Kosovës mban ushtrimin "Shqiponja 6", 12 shtete me trupat e tyre ushtarake marrin pjesë

Forca e Sigurisë së Kosovës mban ushtrimin “Shqiponja 6”, 12 shtete me trupat e tyre ushtarake marrin pjesë

Komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës, gjenerallejtënant Rrahman Rama, ka bërë me dije për ...