driloni com
muqa 900
vala – old
vipa
mbpzhr
Fillimi / Institucionet / Asfaltohen disa rrugë në fshatin Lladrovc, me gjatësi mbi dy kilometra

Asfaltohen disa rrugë në fshatin Lladrovc, me gjatësi mbi dy kilometra

Në kuadër të  rregullimit të infrastrukturës rrugore, në fshatin Lladrovc të Komunës së Malishevës, ka filluar asfaltimi i disa rrugëve brenda fshatit.

Fillimin e asfaltimit të këtyre rrugëve, e kanë parë nga afër, kryetari i komunës së Malishevës, Ragip Begaj dhe Drejtori i Urbanizmit, Ahmet Morina.

Begaj e Morina i kanë uruar banorët e fshatit Lladrovc, pasi tani do ta kenë qarkullimin më të lehtë dhe kushte më të mira.

Edhe banorët u shprehen të lumtur me infrastrukturën e re rrugore, shkollën e re që po ndërtohet dhe do t’u shërbejnë atyre.