vala – old
driloni com
vipa
Fillimi / Lajmet / Dështon të mbahet mbledhja e Kryesisë, mungojnë shumica e anëtarëve të saj
Kryesia në detyrë e Kuvendit të Kosovës ka marrë vendim që të ndërpriten privilegjet e deputetëve

Dështon të mbahet mbledhja e Kryesisë, mungojnë shumica e anëtarëve të saj

Nuk është mbajtur mbledhja e Kryesisë së Kuvendit të Kosovës e cila ka qenë e paralajmëruar për sot pasi që kanë munguar shumica e anëtarëve të saj. Në mbledhje nuk ishin anëtarët e Kryesisë Xhavit Haliti, Aida Dërguti dhe dy anëtarë nga radhët e minoriteteve. Të pranishëm sot kanë qenë vetëm kryetari i Kuvendit Kadri Veseli dhe anëtari nga LDK-ja Sabri Hamiti. Mbledhja është shtyrë për një ditë tjetër të pacaktuar.

Kontrolloni gjithashtu

Forca e Sigurisë së Kosovës mban ushtrimin "Shqiponja 6", 12 shtete me trupat e tyre ushtarake marrin pjesë

Forca e Sigurisë së Kosovës mban ushtrimin “Shqiponja 6”, 12 shtete me trupat e tyre ushtarake marrin pjesë

Komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës, gjenerallejtënant Rrahman Rama, ka bërë me dije për ...