melodia 10 vjet shtet
muqa 900
vipa
rkl vala loja shperblyese
driloni com
Fillimi / Lajmet / Gjeneralë serbë, komandues në luftën e Kosovës, 1998-1999 do të jenë pjesë e Akademisë Ushtarake të Serbisë
Gjeneralë serbë, komandues në luftën e Kosovës, 1998-1999 do të jenë pjesë e Akademisë Ushtarake të Serbisë

Gjeneralë serbë, komandues në luftën e Kosovës, 1998-1999 do të jenë pjesë e Akademisë Ushtarake të Serbisë

Gjeneralë dhe oficerë të lartë të ish-Ushtrisë së Jugosllavisë e Serbisë, të cilët kanë komanduar në luftën e Kosovës në vitet 1998 dhe 1999 do të jenë pjesë e Akademisë Ushtarake të Serbisë. Gazeta serbe “Vecernje Novosti” shkruan se në mesin e tyre është edhe Vladimir Lazareviq i dënuar në Tribunalin e Hagës për krime lufte ndaj shqiptarëve të Kosovës. Lazareviq do të rikthehet në Akademinë Ushtarake serbe si mësimdhënës, ndërsa në Hagë ishte dënuar për përgjegjësinë komanduese në Kosovë. Këtë për “Novosti” e ka konfirmuar Ministri serb i Mbrojtjes, Aleksandar Vulin, i cili ka thënë se ish komandantët do të marrin “rolin e tyre” në shkollimin ushtarak.

Kontrolloni gjithashtu

Haxhiu: LDK i përshëndet veprimet antikombëtare dhe i kundërshton deklaratat që çojnë drejtë bashkimit kombëtar

Haxhiu: LDK i përshëndet veprimet antikombëtare dhe i kundërshton deklaratat për bashkimin kombëtar

Pas deklaratës së Avdullah Hotit të LDK-së, kundër  kryeministrit shqiptar lidhur me idenë e propozuar ...