rkl vala loja shperblyese
muqa 900
vipa
driloni com
Fillimi / Lajmet / Greg Delawie: Është koha që vetë udhëheqësit e Kosovës të gjejnë zgjidhje, pa pritur që këtë ta bëjnë të huajt
Greg Delawie: Është koha që vetë udhëheqësit e Kosovës të gjejnë zgjidhje, pa pritur që këtë ta bëjnë të huajt

Greg Delawie: Është koha që vetë udhëheqësit e Kosovës të gjejnë zgjidhje, pa pritur që këtë ta bëjnë të huajt

Ambasadori amerikan në Kosovës, Greg Delawie ka bërë të qartë se ka ardhur koha që vetë udhëheqësit e Kosovës të gjejnë zgjidhje, pa pritur që këtë ta bëjnë të huajt. “Mendoj se çka duhet të shohim është zgjidhje e vetë autoriteteve të vendit. Matematika është e pacenueshme. I keni tri grupe, e secila prej tyre i ka përafërsisht rreth një të tretave të deputetëve. Është e qartë se duhet të ketë ndonjë kompromis dhe që duhet të ketë kompromis të nxjerrë nga vetë protagonistët dhe të mos pritet që koalicioni të krijohet nga të huajt”, ka thënë Delawie, duke lënë të kuptohet imponimi i para tri viteve, kur ambasadat e huaja bënë presion që të lidhet  koalicioni mes PDK-së e LDK-së.

Kontrolloni gjithashtu

KIE: Investimet e huaja direkte të një rëndësie të veçantë për zhvillimin ekonomik

KIE: Investimet e huaja direkte të një rëndësie të veçantë për zhvillimin ekonomik

Këshilli i Investitorëve Evropian (KIE), dje ka organizuar për herë të pestë Asamblenë e Përgjithshme. ...