vala – old
driloni com
vipa
muqa 900
Fillimi / Lajmet / Grubi-Romeo: Ligji për gjuhët në Maqedoni do të miratohet këto ditë
Grubi-Romeo: Ligji për gjuhët në Maqedoni do të miratohet këto ditë

Grubi-Romeo: Ligji për gjuhët në Maqedoni do të miratohet këto ditë

Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Artan Grubi, realizoi takim me ambasadorin e Republikës së Italisë në Republikën e Maqedonisë, Karlo Romeo. Në takim, kryetari i Komisionit, z. Grubi, bisedoi me ambasadorin Romeo për ngjarjet aktuale, me ç’rast theksoi se në vend prioritet janë reformat e BE-së, të cilat janë të domosdoshme për mënjanimin e rekomandimit të kushtëzuar për dhënien e datës për fillimin e negociatave për anëtarësim në BE, në Raportin Vjetor të radhës të Komisionit Evropian për Republikën e Maqedonisë, në prill.

Kontrolloni gjithashtu

Ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Behxhet Pacolli bashkëbisedim me 75 europarlamentarët

Ministri i Punëve të Jashtme, Behxhet Pacolli bashkëbisedon me 75 europarlamentarë në Bruksel

Zëvendëskryeministri dhe ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Behxhet Pacolli, sot në Bruksel, ka ...