vipa
driloni com
vala – old
Fillimi / Lajmet / Hahn refuzon të takojë protestuesit kundërshtarë të platformës
Hahn: Serbia anëtarësohet në BE nëse i normalizon marrëdhëniet me Kosovën

Hahn refuzon të takojë protestuesit kundërshtarë të platformës

Komisioneri europian i Zgjerimit, Johannes Hahn, ka refuzuar të takohet me përfaqësuesit sllavo-maqedonas të Lëvizjes Qytetare për Maqedoninë e Bashkuar, të cilët janë duke e kundërshtuar platformën e partive shqiptare. Zëdhënësja e Komisionit Europian, Maja Koçijançiç pohoi se Hahn ka marrë disa kërkesa për takime, por përfaqësuesit e BE-së, do të diskutojnë vetëm me përfaqësues të partive politike  “Takimet do të përqendrohen vetëm te figurat politike, – shpjegoi Koçijançiç. – Është e vërtetë se ka edhe kërkesa të tjera dhe se, shpeshherë kur udhëton në këtë vend, përpiqet të takohet me sa më shumë bashkëbisedues që të jetë e mundur. Por këtë herë, agjenda nuk lejon takime të tjera”, thuhet në komunikatën e BE-së.

 

Kontrolloni gjithashtu

Kryeparlamentari Veseli propozoi që rruga: Klinë e Eperme- Komoran, të mbajë emrin e Shaban Polluzhës

Kryeparlamentari Veseli propozoi që rruga: Klinë e Eperme- Komoran, të mbajë emrin e Shaban Polluzhës

Kryekuvendari, Kadri Veseli, me rastin e fillimit punimeve të rrugës Klinë e Epërme – Komoran, ...