muqa 900
vipa
vala
Fillimi / Institucionet

Institucionet

Deçani e nderon profesorin Hasanramaj

Kryetari i komunës së Deçanit z.Rasim Selmanaj së bashku me drejtorin e arsimit ka  marrë pjesë në një solemnitet me rastin e pensionimit të profesorit Dervish Hasanramaj i cili gjatë gjithë jetës së tij punoi me ndershmëri dhe përkushtim në edukimin dhe arsimimin e brezave të rinj. Me këtë rast ...

Më shumë...

Filloi ndërtimi i objektit kullë për dëshmorët e UÇK-së të ZO Nerodime

Me rastin e përvjetorit të tetëmbëdhjetë, të rënies heroike të dëshmorit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, komandantit, Ahmet Kaçiku, kryetari i Komunës së Shtimes z. Naim Ismajli, zëvendësministri z. Fehmi Mujota, me bashkëpunëtorë nderuan dëshmorin e UÇK-së Ahmet Kaçiku tek vendi i rënies mbi fshatin Reçak. Po ashtu në kuadër ...

Më shumë...

Nënkryetari Nura dhe ministri Abrashi shpërndajnë pako për familjet nevojtare

Nënkryetari i Komunës së Skenderajt Fadil Nura ka pritur në takim Ministrin e Punës dhe Mirëqenies Sociale Arban Abrashi. Temë e takimit ishte bashkëpunimi në fushën e përmirësimit të jetës së qytetarëve dhe shpërndarja e 100 pakove me veshmbathje për 100 familje në nevojë të Komunës së Skenderajt. Nënkryetari Nura ...

Më shumë...

Kryetari Ismajli ka mbajtur takim me drejtorët e drejtorive komunale

Kryetari i komunës së Shtimes, z.Naim Ismajli, ka mbajtur takim me drejtorët e drejtorive komunale, në të cilin ka kërkuar nga drejtorët që Plani i shpenzimeve të buxhetit të përshtatet me Planin e Prokurimit. Sqarime për Planin e prokurimit dhe zbatimin elektronik të procedurave ka dhënë z. Muhadin Halili-përgjegjës i ...

Më shumë...

MKRS-ja investon 1 milion e 200 mijë euro për qendrat kulturore në Suharekë dhe Vushtrri

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, në vazhdën e investimeve kapitale, për ndërtimin apo renovimin e qendrave të kulturës nëpër komuna të Kosovës, ka nënshkruar dy memorandume të bashkëpunimit, me Komunën e Suharekës dhe të Vushtrrisë. Memorandumi ndërmjet MKRS-së dhe Komunës së Suharekës është nënshkruar për “Ndërtimin e Shtëpisë së ...

Më shumë...

MKRS-ja ndërton Palestrën Sportive në Samadrexhë të Vushtrrisë

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ka nënshkruar Memorandum Bashkëpunimi me Komunën e Vushtrrisë, për “Ndërtimin e Palestrës Sportive në Samadexhë të Vushtrrisë”, vlera financiare e të cilit projekt është 1 milion e 60 mijë euro, investim ky i MKRS-së dhe do të realizohet për dy vite. Ministri Kujtim Shala ...

Më shumë...

950 mijë euro për ndërtimin e Shtëpisë së Kulturës Ukë Bytyçi në Suharekë

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, në vazhdën e investimeve kapitale, për ndërtimin apo renovimin e qendrave të kulturës nëpër komuna të Kosovës, ka nënshkruar memorandum të bashkëpunimit, edhe me Komunën e Suharekës. Memorandumi ndërmjet MKRS-së dhe Komunës së Suharekës është nënshkruar për “Ndërtimin e Shtëpisë së Kulturës Ukë Bytyqi ...

Më shumë...

MPMS në bashkëpunim me QPS dhe “Nëna Tereze” shpërndau ndihma për njëqind familje

Në Malishevë, njëqind familje janë ndihmuar me pako në veshmbathje, shtrojë dhe mbulojë. Këtë ndihmë për këto familje e ka ofruar Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale, në bashkëpunim me Qendrën për Punë Sociale në Malishevë dhe OJQ Sh.H “Nëna Tereze” në Malishevë. Me këtë rast, nënkryetari i Komunës së ...

Më shumë...

Kryetari Begaj priti pjesëtarët e LMT-së në Malishevë

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, ka pritur ne një  takim të rregullt, pjesëtarët e Liaison Monitoring Team (LMT) në Malishevë, pjesë e KFOR-it, me të cilët kanë biseduar për çështje të ndryshme të bashkëpunimit mes Komunës së Malishevës dhe KFOR-it, përkatësisht LMT-së, ndërsa e kanë vlerësuar të mirë ...

Më shumë...

Stacioni i policisë në Suharekë, më i miri në rajon

Në takimin e rregullt të KKSB-së ( Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi), i pari për këtë vit që e kryesoi kryetari i Komunës së Suharekës, z. Sali Asllanaj, janë diskutuar tema të ndryshme si: 1. Vlerësimi i përgjithshëm i sigurisë në territorin e Komunës së Suharekës; 2. Analizimi i ...

Më shumë...