vipa
rkl vala loja shperblyese
driloni com
muqa 900
melodia 10 vjet shtet
Fillimi / Institucionet / Kaçaniku dhe Hani i Elezit rikonfirmojnë bashkëpunimin ndërkomunal

Kaçaniku dhe Hani i Elezit rikonfirmojnë bashkëpunimin ndërkomunal

Kryetari i Komunës së Hanit të Elezit Rufki Suma, të mërkurën qëndroi në Komunën e Kaçanikut për ta uruar Kryetarin Besim Ilazin me rastin e rizgjedhjes së tij për kryetarë të Komunës së Kaçanikut edhe në mandatin e ardhshëm katërvjeçarë.

Kryetarët Rufki Suma dhe Besim Ilazi rikonfirmuan edhe një herë vullnetin e tyre për bashkëpunim ndërmjet dy komunave për projekte të përbashkëta dhe në interes të zhvillimit të të dy komunave.

Kontrolloni gjithashtu

Me shumë aktivitete Juniku shënoj 10 vjetorin e Pavarësisë

Për nder të 10 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës,Komuna Junikut organizoj disa aktivitete, duke filluar ...