muqa 900
mbpzhr
vala – old
vipa
driloni com
Fillimi / Zgjedhjet vendore 2017 / Kandidati i pavarur për kryetar të Skenderajt, Bekim Jashari, ka pritur sot në zyrën e tij përfaqësuesit e Partisë Fjala
Kandidati i pavarur për kryetar të Skenderajt, Bekim Jashari, ka pritur sot në zyrën e tij përfaqësuesit e Partisë Fjala.

Kandidati i pavarur për kryetar të Skenderajt, Bekim Jashari, ka pritur sot në zyrën e tij përfaqësuesit e Partisë Fjala

Kandidati i pavarur për kryetar të Skenderajt, Bekim Jashari, ka pritur sot në zyrën e tij përfaqësuesit e Partisë Fjala. Sipas një njoftimi për medie nga zyra e kandidatit të pavarur Bekim Jashari, Partia Fjala ka mbështetur kandidimin e Jasharit për kryetar komune, duke u tërhequr kandidimin e kryetarit të saj nga gara për kryetar të Skenderajt. Po ashtu, Partia Fjala në Skenderaj ka ofruar mbështetjen e parezervë për Bekim Jasharin për kryetar të këtij qyteti. Jashari ka falënderuar Partinë Fjala për besimin dhe përkrahjen, duke siguruar se “Qeverisja Jashari” do të zhvillohet mbi bazën e parimeve për transparencë dhe llogaridhënie.