driloni com
rkl vala loja shperblyese
melodia 10 vjet shtet
muqa 900
vipa
Fillimi / Lajmet / Kandidati për kyetar të komunës së Prizrenit, z.Shaqir Totaj, vazhdoi takimet intensive me banorët e Hasit, ku qëndroi në fshatrat  Gjonaj, Lugishtë
Kandidati për kyetar të komunës së Prizrenit, z.Shaqir Totaj, vazhdoi takimet intensive me banorët e Hasit, ku qëndroi në fshatrat  Gjonaj, Lugishtë

Kandidati për kyetar të komunës së Prizrenit, z.Shaqir Totaj, vazhdoi takimet intensive me banorët e Hasit, ku qëndroi në fshatrat  Gjonaj, Lugishtë

Kandidati për kyetar të komunës së Prizrenit, z.Shaqir Totaj, vazhdoi takimet intensive me banorët e Hasit, ku qëndroi në fshatrat  Gjonaj, Lugishtë dhe Kushnin, nga ku morri përkrahjen e bashkëvendësve të tij për mbështetje të vizionit të tij për Prizrenin dhe platformën shpresdhënëse të Partisë Demokratike të Kosovës. Z.Totaj u shpreh se Hasi është në listën e prioriteve të qeverisjes së tij të ardhshme katër vjeqare, duke i ftuar për përkrahje dhe votim plebeshitar të numrit 94 dhe PDK-në sepse kjo parti  simbolizion vazhdimin e zhvillimit te Hasit, si një regjion që ka dhënë shumë për Kosovën. Banorët e Hasit u shprehen me bindje të plotë, se vota e tyre do të shkoj për njeriun i cili vie nga rrethi i tyre dhe se vota për Shaqir Totën është mundësi më e mirë për vazhdimin e investimeve në këtë regjion dhe se çdo votë për kandidatët tjerë është votë e humbur dhe që nuk garanton shpresë për hasjanët.

Kontrolloni gjithashtu

Në kompleksin ‘’Adem Jashari’’ janë mbjelldhur 116 fidanëve, që simbolizojnë shtetet që e kanë njohur Kosovën

Në kompleksin ‘’Adem Jashari’’ janë mbjelldhur 116 fidanëve, që simbolizojnë shtetet që e kanë njohur Kosovën

Kryetari i komunës së Skenderajt, Bekim Jashari ka shkruar në një postim të tij se ...