muqa 900
vipa
rkl vala loja shperblyese
driloni com
Fillimi / Lajmet / Kanë filluar organizimet për manifestimin e 10-vjetorit të pavarësisë, viti jubilar i Republikës së Kosovës
Kosova dhe shqiptarët përgjithësisht kudo ku janë po festojnë 10-vjetorin e pavarësisë

Kanë filluar organizimet për manifestimin e 10-vjetorit të pavarësisë, viti jubilar i Republikës së Kosovës

Kanë filluar organizimet për manifestimin e 10 vjetorit të pavarësisë, vitit jubile të Republikës së Kosovës. Për dallim nga viti i kaluar, ku përvjetori i Pavarësisë së Republikës së Kosovës u festua ftohtë, sivjet nën patronatin e Presidentit të Republikës së Kosovës, ky jubile i parë i pavarësisë së Kosovës pritet të ketë festë më të madhe. Kryetari, Hashim Thaçi, tashmë ka nënshkruar edhe vendimin për emërimin e Këshillit Organizativ për shënimin e dhjetëvjetorit të shpalljes së pavarësisë së Kosovës 17 shkurt 2008 – 17 shkurt 2018. Ky këshill organizativ, i cili kryesohet nga Presidenca, përbëhet edhe prej Zyrës së Kryetarit të Kuvendit, Zyrës së Kryeministrit të Kosovës dhe Protokolli i Shtetit. Zyrtarë të Presidencës për KosovaPress tregojnë se tashmë e kanë hapur konkursin publik edhe për logon dhe sloganin nën të cilin do të organizohet çdo ngjarje manifestive për këtë vit jubile të pavarësisë.

Kontrolloni gjithashtu

Hashim Thaçi

RKL: Nuk është kjo dredhia e parë e Thaçit por është në vazhdën e dredhive paraprake

Kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi ka reaguar kundër atyre që i quan “persona”, të cilët ...