melodia 10 vjet shtet
muqa 900
rkl vala loja shperblyese
vipa
driloni com
Fillimi / Institucionet / KPF dha dy rekomandime për mbledhjen e Kuvendit të Komunës së Malishevës

KPF dha dy rekomandime për mbledhjen e Kuvendit të Komunës së Malishevës

Nën udhëheqjen e kryesuesit të Kuvendit të Komunës së Malishevës, Aziz Thaçit, u mbajt mbledhja e rregullt e Komitetit për Politikë dhe Financa (KPF), ku u shqyrtuan disa kërkesa dhe u dhanë disa rekomandime për mbledhjen e ardhshme të Kuvendit të Komunës së Malishevës.

Për mbledhjen e ardhshme, KPF ka rekomanduar kërkesën e Kryetarit të Komunës së Malishevës, për formimin e Këshillit Organizativ, për kremtimin e festës zyrtare, 16 Qershorit-Ditës së  Çlirimit  dhe Ditës së Dëshmorëve të Komunës së Malishevës.

Komiteti për Politikë dhe Financa, gjithashtu për mbledhjen e radhës së kuvendit, ka rekomanduar edhe rishikimin e buxhetit komunal, për vitin 2017.

Kontrolloni gjithashtu

Aktivitete të shumta në Komunën e Skenderajt për shënimin e festës së pavarësisë

Në vazhdën e aktiviteteve të Komunës së Skenderajt, të organizuara për nder të festës së ...