driloni com
vipa
mbpzhr
vala – old
muqa 900
Fillimi / Lajmet / KQZ miraton rekomandimin për zëvëndësimin e deputetëve të Kuvendit të Kosovës
KQZ miraton rekomandimin për zëvëndësimin e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

KQZ miraton rekomandimin për zëvëndësimin e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Në mbledhjen e radhës të KQZ-së është miratuar rekomandimi për zëvëndësimin e deputetëve të Kuvendit të Kosovës. Nait Hasani e zëvendëson Ramush Haradinajn. Fadil Beka e zëvendëson Fatmir Limajn,  Enver Hoti në vend të Enver Hoxhajt,  Gani Dreshaj e zëvendëson Rrustem Berishen, ndërsa Bekë Berisha e zëvendëson Pal Lekajn. Imet Rrahmani e zëvendëson Behgjet Pacollin dhe Bahrim Shabani e zëvendëson Rasim Demirin. Sami Hamiti anëtar në KQZ tha se plotësohen të gjitha konditat ligjore për zëvëndësimin e kandidatëve për deputetë të Kuvendit të Kosovës. Kërkesa për emërimin e deputetëve të rinj është miratuar me shumicë votash.