vala – old
muqa 900
vipa
driloni com
Fillimi / Lajmet / Kreu i Qeverisë së vendit, Ramush Haradinaj thotë se praktikën e bojkotimit të seancave e solli opozita
Ramush Haradinaj

Kreu i Qeverisë së vendit, Ramush Haradinaj thotë se praktikën e bojkotimit të seancave e solli opozita

Kryeministri i Kosovës ,Ramush Haradinaj në debatin në Kuvend ka akuzuar partitë opozitare se po bëjnë opozitarizëm të pakuptimtë.  Madje ai  ka thënë se praktiken e bojkotimit të seancave dhe pamundësinë  për ta bërë kuorumin në Kuvend e ka sjellë vetë opozita. Ai ka thënë se këtë gjë e ka parë në disa raste, raporton lajmi.net. Kryeministri ka thënë se partitë opozitare duhet të merren me tema më aktuale. Duke ju referuar pikës për interpelancë për rritjen e pagave ai ka thënë se lënda është në Gjykatën  Kushtetuese dhe se duhet pritur vendimin e saj.

Kontrolloni gjithashtu

2018: Çare s’kemi pa e lëshue Kullën e Qakorrin, - kem liberalizimin “muhasere”!

2018: Çare s’kemi pa e lëshue Kullën e Qakorrin, – kem liberalizimin “muhasere”!

1878: Çare s’kemi pa e lëshue Ulqinin, – kem Stambollin “muhasere”! 2018: Çare s’kemi pa ...