vipa
muqa 900
vala – old
driloni com
Fillimi / Lajmet / Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj takon sot zyrtarë të SHBA-ve dhe të Francës
Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj takon sot zyrtarë të SHBA-ve dhe të Francës

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj takon sot zyrtarë të SHBA-ve dhe të Francës

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj takon sot takon zyrtarë të SHBA-ve dhe të Francës. Kryeministri Haradinaj në ora 11:00 pret në takim Bruno Questel, përfaqësues zyrtar i Presidentit të Francës, Emmanuel Macron. Ndërkaq, në ora 16:45, Haradinaj takon senatorin amerikan Ron Johnson.

Kontrolloni gjithashtu

2018: Çare s’kemi pa e lëshue Kullën e Qakorrin, - kem liberalizimin “muhasere”!

2018: Çare s’kemi pa e lëshue Kullën e Qakorrin, – kem liberalizimin “muhasere”!

1878: Çare s’kemi pa e lëshue Ulqinin, – kem Stambollin “muhasere”! 2018: Çare s’kemi pa ...