vala – old
muqa 900
vipa
driloni com
Fillimi / Lajmet / Kryetari Hashim Thaçi ka udhëtuar për në Mbretërinë Hashemite të Jordanisë
Thaçi

Kryetari Hashim Thaçi ka udhëtuar për në Mbretërinë Hashemite të Jordanisë

Me ftesë të Mbretit, Abdullah II bin Al-Hussein, kryetari, Hashim Thaçi ka udhëtuar për në Mbretërinë Hashemite të Jordanisë. Gjatë qëndrimit në Aman, presidenti Thaçi do të zhvillojë një takim bilateral me Abdullah II bin Al-Hussein , me të cilin do të bashkëbisedojnë për mundësinë e thellimit të marrëdhënieve ndërmjet dy shteteve. Në këtë takim përveç temave politike, do të diskutohet për mundësinë e rritjes së shkëmbimit tregtar, të bashkëpunimit në fushën e arsimit dhe kulturës. Një temë e veçantë do të jetë edhe kordinimi i dy shteteve  në luftimin e terrorizmit. Gjatë kësaj vizite, kryetari Hashim Thaçi, do të merr pjesë edhe në Forumin Ekonomik Botëror për Lindje të Mesme dhe Afrikë të Veriut, që këtë vit organizohet nga Mbretëria Hashemite e Jordanisë.

Kontrolloni gjithashtu

Radio-Kosova e Lirë i dhuroi 100 libra Bibliotekës së FSK-së në Prishtinë

Radio-Kosova e Lirë i dhuroi 100 libra Bibliotekës së FSK-së në Prishtinë

Drejtoria e Radios-Kosova e Lirë, në kuadër të bashkëpunimit me Forcën e Sigurisë së Kosovës, ...