vala – old
vipa
driloni com
Fillimi / Lajmet / Kryetari, Hashim Thaçi, po qëndron në Bullgari, për të marrë pjesë në takimin e liderëve të Ballkanit Perëndimor
Kryetari Thaçi

Kryetari, Hashim Thaçi, po qëndron në Bullgari, për të marrë pjesë në takimin e liderëve të Ballkanit Perëndimor

Kryetari i vendit tonë Hashim Thaçi, po qëndron në Bullgari, ku do të marrë pjesë në takimin e liderëve të Ballkanit Perëndimor, si dhe në konferencën e Bankës Botërore.  Në këtë takim do të diskutohet për bashkëpunimin rajonal dhe për dinamizmin e procesit të integrimit të shteteve të Ballkanit Perëndimor në Bashkimin Evropian. Kryetarët  e shteteve të Ballkanit Perëndimor bashkë me përfaqësuesit e lartë të Bashkimit Evropian do të diskutojnë për kompletimin e rrjetit të rrugëve dhe për përmirësimin e infrastrukturës së kalimeve kufitare, por edhe për tema të tjera me interes të përbashkët. Gjatë qëndrimit në Bullgari,  Thaçi do të zhvillojë një takim bilateral edhe me kryetarin e Bullgarisë, Rumen Radev, me të cilin do të bisedojë për mundësinë e thellimit të bashkëpunimit ndërmjet dy shteteve.

Kontrolloni gjithashtu

Në Qendën Klinike Universitare të Kosovës sot në ora 11:00 inagurohet Mjekimi i ri intensiv

Në Qendën Klinike Universitare të Kosovës sot në ora 11:00 inagurohet Mjekimi i ri intensiv

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili do të merr pjesë sot në inagurimin e inagurimin e ...