muqa 900
driloni com
rkl vala loja shperblyese
vipa
Fillimi / Institucionet / Kryetari Jashari shpërndau dhjetë topa të futbollit dhuratë me rastin e stërvitjes së parë të KF ”Drenica”

Kryetari Jashari shpërndau dhjetë topa të futbollit dhuratë me rastin e stërvitjes së parë të KF ”Drenica”

Kryetari i komunës së Skenderajt  Bekim Jashari, për t’i parë nga afër aktivitetet e klubit, mori pjese gjatë stërvitjes së klubit të futbollit “Drenica”.

Me qëllim të mbështetjes dhe përkrahjes së Klubit me rastin e stërvitjes së parë, kryetari i Komunës së Skenderajt Bekim Jashari, shpërndau dhjetë topa futbolli dhuratë për KF ”Drenica”.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari JASHARI mori pjesë në takimin informues të Programit për Zhvillim Rajonal

Kryetari i komunës së Skenderajt Bekim Jashari, mori pjesë në një takim informues të Programit ...