driloni com
muqa 900
melodia 10 vjet shtet
vipa
rkl vala loja shperblyese
Fillimi / Lajmet / Kryetari Thaçi dhe zv.kryeministri Pacolli u takuan me shefin e diplomacisë së Sudanit, Ibrahim Ghandour

Kryetari Thaçi dhe zv.kryeministri Pacolli u takuan me shefin e diplomacisë së Sudanit, Ibrahim Ghandour

Gjatë qëndrimit në Nju Jork, kryetari, Hashim Thaçi dhe ministri i Punëve të Jashtme, Bahxhet Pacolli, u takuan me shefin e diplomacisë së Sudanit, Ibrahim Ghandour. Ata e njoftuan ministrin e Punëve të Jashtme të Sudanit se pavarësia e Kosovës është në harmoni të plotë me të drejtën ndërkombëtare dhe kjo është vërtetuar edhe nga Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë. Në vijim të bisedës, kryetari, Hashim Thaçi theksoi se Kosova po e konsolidon pozitën e saj në arenën politike ndërkombëtare dhe po dëshmon veten si faktor paqeje e stabiliteti në rajon. Ai ftoi ministrin e Jashtëm të Sudanit, Ibrahim Ghandour, për intensifikimin e kontakteve mes qeverive përkatëse, e që, sipas tij, do të duhej të kurorëzoheshin me njohjen e Kosovës nga Sudani.

Kontrolloni gjithashtu

Në kompleksin ‘’Adem Jashari’’ janë mbjelldhur 116 fidanëve, që simbolizojnë shtetet që e kanë njohur Kosovën

Në kompleksin ‘’Adem Jashari’’ janë mbjelldhur 116 fidanëve, që simbolizojnë shtetet që e kanë njohur Kosovën

Kryetari i komunës së Skenderajt, Bekim Jashari ka shkruar në një postim të tij se ...