vala – old
driloni com
vipa
muqa 900
Fillimi / Lajmet / LDK-ja i jep mbështetje të plotë ratifikimit të Projektligjit të Marrëveshjes për demarkacionin
LDK-ja i jep mbështetje të plotë ratifikimit të Projektligjit të Marrëveshjes për demarkacionin

LDK-ja i jep mbështetje të plotë ratifikimit të Projektligjit të Marrëveshjes për demarkacionin

Në takimin e rregullt, Grupi Parlamentar i Lidhjes Demokratike të Kosovës, me praninë e nënkryetarit të partisë, z. Agim Veliu, konfirmoi mbështetjen e plotë për qëndrimin e Kryesisë së Lidhjes Demokratike të Kosovës në lidhje me ratifikimin e Projektligjit të Marrëveshjes për Shënimin e Kufirit ndërmjet Kosovës dhe Malit të Zi. LDK-ja, si partia kryesore në vend dhe me grupin më të madh parlamentar e përcaktues në këtë proces, me votën unanime të deputetëve të saj, në Kuvendin e Kosovës, do të hapë dyert për lëvizjen e lirë të qytetarëve tanë. LDK-ja në vazhdimësi ka theksuar se Marrëveshja e 26 gushtit 2015 është në përputhje me të gjitha faktet dhe në interesin e qytetarëve të Kosovës. Mosratifikimi i saj deri më tani, vendin tonë e mbajti të izoluar dhe larg perspektivës evropiane, ndërsa qytetarët tanë i la pa të drejtën elementare njerëzore, lirinë e lëvizjes.

Kontrolloni gjithashtu

2018: Çare s’kemi pa e lëshue Kullën e Qakorrin, - kem liberalizimin “muhasere”!

2018: Çare s’kemi pa e lëshue Kullën e Qakorrin, – kem liberalizimin “muhasere”!

1878: Çare s’kemi pa e lëshue Ulqinin, – kem Stambollin “muhasere”! 2018: Çare s’kemi pa ...