muqa 900
rkl vala loja shperblyese
driloni com
melodia 10 vjet shtet
vipa
Fillimi / Lajmet / Lekaj: Koalicioni nuk i ka numrat për asgjë, prandaj duhet të shkohet në zgjedhje të jashtëzakonshme
Lekaj

Lekaj: Koalicioni nuk i ka numrat për asgjë, prandaj duhet të shkohet në zgjedhje të jashtëzakonshme

Pas dështimit të Kryesisë së Kuvendit të Kosovës që të mbahet mbledhja, ka reaguar  udhëheqësi i Grupit Parlamentar të AAK-së Pal Lekaj. “Kosova me mazhorancë pa kuorum – urgjentisht në zgjedhje! Qeveria e cila thotë se në Kuvend i ka mbi 80 numra, nuk ka kuorum për asgjë. Nuk ka numra për marrëveshje e për ligje të rëndësishme për Kosovën. Pra është e braktisur nga të gjithë e edhe nga vetë vetja. Edhe sot me mos mbajtjen e kryesisë së Kuvendit të Kosovës  si pasojë e mungesës së kuorumit është tregues se vendi është në bllokadën me të keqe që nga pas lufta. Qeveria është e paaftë të procedojë dhe të furnizojë me projektligje Kuvendin e Kosovës, nuk ka asnjë vizion se si të ecet përpara, ka mbetur në vendnumëro dhe është e interesuar vetëm që të ruaj pushtetin e saj me çdo çmim. Nën qeverisjen e këtij koalicioni mund të flasim vetëm për rritjen e papunësisë, mos krijimin e Ushtrisë, mbetjen pa liberalizim, dështimet në anëtarësim në organizata ndërkombëtare e të tjera mos zhvillime. Prandaj të shpallën zgjedhjet e të shpëtohet Kosova!”, është shprehur në reagimin e tij Lekaj.

Kontrolloni gjithashtu

Në kompleksin ‘’Adem Jashari’’ janë mbjelldhur 116 fidanëve, që simbolizojnë shtetet që e kanë njohur Kosovën

Në kompleksin ‘’Adem Jashari’’ janë mbjelldhur 116 fidanëve, që simbolizojnë shtetet që e kanë njohur Kosovën

Kryetari i komunës së Skenderajt, Bekim Jashari ka shkruar në një postim të tij se ...