muqa 900
driloni com
rkl vala loja shperblyese
vipa
Fillimi / Lajmet / Leuthard: Miqësia në mes të Zvicrës dhe Kosovës do të thellohet edhe më shumë në të ardhmen
Leuthard: Miqësia në mes të Zvicrës dhe Kosovës do të thellohet edhe më shumë në të ardhmen

Leuthard: Miqësia në mes të Zvicrës dhe Kosovës do të thellohet edhe më shumë në të ardhmen

Me rastin e Ditës së Pavarësisë, kryetarja e Zvicrës, Doris Leuthard ka uruar kryetarin Hashim Thaçi. Ajo ka shfaqur bindjen dhe vullnetin e saj se në të ardhmen, miqësia në mes të Zvicrës dhe Kosovës do të thellohet edhe më shumë në të ardhmen. Kremtimi i Ditës së Pavarësisë së Republikës së Kosovës është një mundësi e mirëpritur për mua që t’ju përcjell, Shkëlqesia Juaj, në emër të Këshillit Federal Zviceran urimet tona më të sinqerta dhe dëshirat më të mira për prosperitetin e vendit tuaj, si dhe për shëndetin dhe mirëqenien tuaj personale, thuhet në mes tjerash në urimin e kryetares së Konfederates zvicerane, Doris Leuthard.

Kontrolloni gjithashtu

KIE: Investimet e huaja direkte të një rëndësie të veçantë për zhvillimin ekonomik

KIE: Investimet e huaja direkte të një rëndësie të veçantë për zhvillimin ekonomik

Këshilli i Investitorëve Evropian (KIE), dje ka organizuar për herë të pestë Asamblenë e Përgjithshme. ...