muqa 900
vipa
vala – old
driloni com
Fillimi / Institucionet / MAP organizon takim me temën “Reformat në shërbimin Civil të Kosovës”

MAP organizon takim me temën “Reformat në shërbimin Civil të Kosovës”

Me rastin e 23 Qershorit-Ditës Ndërkombëtare të Shërbimit Civil, Ministria e Administratës Publike organizon takimin me temën: “Reformat në shërbimin Civil të Kosovës”.

Takimi mbahet, më 23 qershor 2016, në Amfiteatrin e Pallatit të e ish-“Rilindjes” dhe fillon në orën 11.

Kontrolloni gjithashtu

Bora ka shkaktuar probleme në qarkullim

Reshjet e shumta të borës në 24 orët e fundit, kanë shkaktuar probleme në  qarkullim, ...