muqa 900
driloni com
vipa
vala – old
Fillimi / Institucionet / Mbledhja e parë e Komitetit për Komunitete e Kuvendit të Komunës së Hanit të Elezit

Mbledhja e parë e Komitetit për Komunitete e Kuvendit të Komunës së Hanit të Elezit

Komiteti për Komunitete në komunën e Hanit të Elezit, mbajti mbledhjen e parë, ku në këtë mbledhje është shqyrtuar:

  1. Zgjedhja e Kryesuesit të Komitetit për Komunitete

  2. Hartimi i planit të punës të Komitetit për Komunitete për vitin 2018 dhe

  3. Të ndryshme.

Anëtarët e Komitetit për Komunitete për Kryesues të Komitetit zgjodhën Hyrijete Isufin.

Në takimin e parë të këtij komiteti prezent ishin Kryesues i Kuvendit të Komunës së Hanit të Elezit, Qamush Brava dhe Nënkryetari i Komunës Mallzum Qajani.

Kontrolloni gjithashtu

Në Therandë mbillen 19 drunj dekorativ në ditën e viktimave civile të luftës

Në shenjë kujtimi në 19 vjetorin e vrasjes së viktimave civile të luftës, që është ...