vipa
muqa 900
vala – old
driloni com
Fillimi / Institucionet / Ministri Reçica udhëton për në Bruksel

Ministri Reçica udhëton për në Bruksel

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica të hënën ka udhëtua për në Belgjikë, ku do të nënshkruhet marrëveshja për Sigurime Sociale mes Republikës së Kosovës dhe Mbretërisë së Belgjikës.

Ministri Reçica do të nënshkruajë marrëveshjen me Maggie De Block, ministre e Punëve Sociale dhe Shëndetit Publik.

Qëllimi i marrëveshjes është interesi reciprok i qytetarëve të të dyja shteteve që të mund të realizojnë të drejtat nga fusha e sigurimeve sociale, si e drejta në pension kontributpagues, familjar dhe në pension invalidor të punës.

Kontrolloni gjithashtu

Bora ka shkaktuar probleme në qarkullim

Reshjet e shumta të borës në 24 orët e fundit, kanë shkaktuar probleme në  qarkullim, ...