muqa 900
vipa
melodia 10 vjet shtet
rkl vala loja shperblyese
driloni com
Fillimi / Lajmet / Ministria e Financave nënshkruan sot marrëveshjeve me vlerë 7.45 milionë euro me Bankën Gjermane për Zhvillim
Ministri Hamza prezanton Programin e Reformave 3 vjeçare, zotohet se rritja ekonomike do të jetë mbi 4 %

Ministria e Financave nënshkruan sot marrëveshjeve me vlerë 7.45 milionë euro me Bankën Gjermane për Zhvillim

Ministria e Financave ka bërë të ditur se sot do të organizojë ceremoninë e nënshkrimit të dy marrëveshjeve me vlerë 5.45 milionë euro dhe 2 milionë euro, me Bankën Gjermane për Zhvillim, të cilat dedikohen për rritjen e kapitalit të Fondit Kosovar për Garantimin e Kredive.  Marrëveshjet nënshkruhen ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Bankës Gjermane për Zhvillim. E gjithë kjo do të bëhet nga Ministri i Financave Bedri Hamza dhe Rene Eschemann, Drejtori i Zyrës së KfW-së për Kosovë dhe Maqedoni Thomas Reker, Menaxher i Lartë i Projekteve për Evropë Juglindore. Ceremonia e nënshkrimit të marrëveshjes do të mbahet sot në ndërtesën e Qeverisë së Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

SBASHK-u bën të ditur se do të vazhdojë me veprimet sindikale, të martën grevë dyorëshe në të gjitha shkollat

SBASHK-u bën të ditur se do të vazhdojë me veprimet sindikale, të martën grevë dyorëshe në të gjitha shkollat

Sindikata e Bashkuar e Arsimit dhe Shkencës (SBASHK) ka bërë të ditur se do të ...