vipa
muqa 900
driloni com
rkl vala loja shperblyese
Fillimi / Institucionet / Ne Skenderaj organizohet festivali i 13–te “Rapsodia Shqiptare”

Ne Skenderaj organizohet festivali i 13–te “Rapsodia Shqiptare”

Ne Skenderaj do te organizohet festivali gjithëkombëtar “Rapsodia Shqiptare” edicioni i 13-te, ky Festival do te mbahet me datën 26, 27 dhe 28 Nëntor, në Skenderaj, duke filluar nga ora 16:00, në Qendrën e Kulturës ,,Hasan Prishtina” në Skenderaj.

Kontrolloni gjithashtu

Organizohet Simpoziumi “Ambasadorët e Rinj” të Kaçanikut e të Vitisë

Komuna e Kaçanikut ishte vendtakim i shumë të rinjëve, të cilët ishin mbledhur në Shtëpinë ...