vipa
muqa 900
driloni com
rkl vala loja shperblyese
Fillimi / Lajmet / Nishani: Shqipëria do të jetë gjithmonë në krah të Kosovës
Bujar Nishani

Nishani: Shqipëria do të jetë gjithmonë në krah të Kosovës

Kryetari i Republikës së Shqipërisë, Bujar Nishani ka uruar kryetarin, Hashim Thaçi për nëntë vjetorin e pavarësisë së Kosovës. Me rastin e 9-vjetorit të pavarësisë së Republikës së Kosovës, kam kënaqësinë e veçantë që, në emrin tim dhe të popullit shqiptar, të përcjell urimet më të përzemërta e vëllazërore, për Ju dhe të gjithë shtetasit e Kosovës. Marrëdhëniet ndërshtetërore mes Shqipërisë dhe Kosovës, janë shumë të veçanta dhe të një rëndësie thelbësore, si për të ardhmen e kombit shqiptar ashtu edhe për stabilitetin dhe përparimin e rajonit. Ndaj dhe ju siguroj se Shqipëria, bazuar në frymën dhe vizionin evropian e euroatlantik, do të jetë gjithnjë në krah të Kosovës në rrugën e saj të zhvillimit dhe do ta mbështesë pa asnjë rezervë në ruajtjen e pavarësisë, sovranitetit dhe integritetit shtetëror, thuhet në mes tjerash në urimin e kryetarit të Republikës së Shqipërisë, Bujar Nishani.

Kontrolloni gjithashtu

Më 22 shkurt 2018 hapet Ekspozita “Dëbimi i Shqiptarëve nga Sanxhaku i Nishit 1877-1878”

Më 22 shkurt 2018 hapet Ekspozita “Dëbimi i Shqiptarëve nga Sanxhaku i Nishit 1877-1878”

Me rastin e 140-vjetorit të dëbimit masiv të shqiptarëve nga Sanxhaku i Nishit, gjatë viteve ...