muqa 900
driloni com
vipa
vala – old
Fillimi / Lajmet / Një delegacion i Lëvizjes Vetëvendosje po qëndron për një vizitë zyrtare në Mbretërinë e Bashkuar
LV

Një delegacion i Lëvizjes Vetëvendosje po qëndron për një vizitë zyrtare në Mbretërinë e Bashkuar

Një delegacion i Lëvizjes Vetëvendosje po qëndron për  një vizitë zyrtare në Mbretërinë e Bashkuar, me qëllim  për t’u takuar me mërgatën shqiptare, partitë politike britanike, dhe organizata shqiptare dhe ndërkombëtare.  Delegacioni udhëhiqet nga kryetari i Visar Ymeri e në të bëjnë pjesë Glauk Konjufca, kryetar i grupit parlamentar, Fisnik Ismaili, deputet dhe Fitore Pacolli, drejtuese e Komitetit për Marrëdhënie me Jashtë. Në ditën e parë të vizitës delegacioni është takuar me përfaqësues të lartë të Partisë Laburiste Britanike si baronesha Janet Royall, me ndërlidhësen e Marrëdhënieve me Jashtë Znj. Jo Greening dhe me menaxheren e Projekteve Ndërkombëtare Nabila Sattar. Delegacioni do të vazhdojë vizitën me takime me përfaqësues të Partisë laburiste, me Ministrinë e Punëve Jashtme Britanike, me gazetarë si dhe në takime dhe një tubim me mërgatën shqiptare.

Kontrolloni gjithashtu

Radio-Kosova e Lirë i dhuroi 100 libra Bibliotekës së FSK-së në Prishtinë

Radio-Kosova e Lirë i dhuroi 100 libra Bibliotekës së FSK-së në Prishtinë

Drejtoria e Radios-Kosova e Lirë, në kuadër të bashkëpunimit me Forcën e Sigurisë së Kosovës, ...