driloni com
vipa
vala – old
Fillimi / Institucionet / Organizohet takim konsultues me përfaqësuesit e subjekteve politike në Kaçanik lidhur me formimin e komiteteve obligative në kuvend

Organizohet takim konsultues me përfaqësuesit e subjekteve politike në Kaçanik lidhur me formimin e komiteteve obligative në kuvend

Kryesuesi i Kuvendit të Komunës së Kaçanikut Kemajl Murseli, ka thirrur në takim konsultues, përfaqësuesit e partive politike në Kuvendin komunal, me qëllim formimin e komiteteve obligative – Komitetin për Politikë dhe Financa si dhe Komitetin për Komunitete. Në takim ishte i pranishëm edhe Kryetari i Komunës së Kaçanikut Besim Ilazi si dhe nënkryetari Ylber Bajra. Kryetari Ilazi u dëshiroi punë të mbarë të gjitha subjekteve politike të përfaqësuara në kuvend për gjatë mandatit katër vjetarë, duke uruar mbarësi në punimet e kuvendit. Në takim u diskutua forma e përfaqësimit partiak në komitetet e kuvendit.

Kontrolloni gjithashtu

Ministrit Reçica i premtohet bashkëpunim i plotë nga Kroacia

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, priti në takim ambasadoren e Kroacisë në ...