driloni com
vala – old
muqa 900
vipa
Fillimi / Institucionet / Për nder të ditës së Pavarësisë në nderim të dëshmorëve të kombit

Për nder të ditës së Pavarësisë në nderim të dëshmorëve të kombit

Me vendosje kurorash më lule tek shtatoret e Dëshmorëve të Kombit në qytetin e Deçanit dhe më homazhe në Kompleksin ,,Dëshmoret e Kombit,, në Gllogjan, aty ku prehen eshtrat e 86 Dëshmorëve nga të gjitha viset shqiptare, homazhe kanë bërë i pari i komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj më bashkëpunëtorë, përfaqësues të shoqatave të dala nga lufta e UÇK-së, personalitete të larta, familjarë dhe qytetarë të shumtë.

Duke nderuar dëshmorët e kombit, ne kujtojmë sakrificën që kaluam nder breza, andaj në këtë 10-të vjetorë ne përkulemi para Dëshmorëve, Martirëve dhe të rënëve për Lirin e Kosovës.

Nderi dhe lavdia u takon të rënëve ndërsa amaneti duhet të jetësohet nga ne të gjallët.

Kontrolloni gjithashtu

Në Therandë mbillen 19 drunj dekorativ në ditën e viktimave civile të luftës

Në shenjë kujtimi në 19 vjetorin e vrasjes së viktimave civile të luftës, që është ...