vala – old
muqa 900
driloni com
vipa
Fillimi / Lajmet / Reagim: Aleanca Kosova e Re e konsideron të papranueshëm presionin dhe shantazhet ndaj aktivistëve të saj
Aleanca Kosova e Re

Reagim: Aleanca Kosova e Re e konsideron të papranueshëm presionin dhe shantazhet ndaj aktivistëve të saj

Aleanca Kosova e Re e konsideron të papranueshëm presionin dhe shantazhet ndaj aktivistëve të saj. Do të ishte normale nëse bëhen lëvizje të njerëzve nga një parti në tjetrën, por është e papranueshme që këto lëvizje të nxiten nga shantazhe direkte ( duke premtuar e kërcënuar) nga krerët e lartë të institucioneve. Kosova është tepër e vogël që të rajonizohet sipas interesave të individëve të caktuar. Kjo përveç se është e jashtëligjshme, i shërben edhe ndarjes apo rajonizimit të Kosovës. Aleanca Kosova e Re është parti e gjithë Kosovës dhe parti e të gjitha gjeneratave.

Kontrolloni gjithashtu

Radio-Kosova e Lirë i dhuroi 100 libra Bibliotekës së FSK-së në Prishtinë

Radio-Kosova e Lirë i dhuroi 100 libra Bibliotekës së FSK-së në Prishtinë

Drejtoria e Radios-Kosova e Lirë, në kuadër të bashkëpunimit me Forcën e Sigurisë së Kosovës, ...