vala – old
driloni com
vipa
Fillimi / Lajmet / SHBA-ja dhe BE-ja i përgjigjen pozitivisht kryetarit Thaçi për monitorim të zgjedhjeve
Zgjedhjet

SHBA-ja dhe BE-ja i përgjigjen pozitivisht kryetarit Thaçi për monitorim të zgjedhjeve

Ftesa që ju ka bërë kryetari, Hashim Thaçi Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Bashkimit Evropian për monitorimin e zgjedhjeve, ka marr përgjigje pozitive. “Ne presim të kemi Ekipet e Vëzhgimit të Zgjedhjeve të Ambasadës së ShBA-ve në mbarë Kosovën për të ndihmuar që rezultatet të reflektojnë vullnetin e votuesve. Presim që zgjedhjet të bëhen në përputhje me standardet më të larta ndërkombëtare dhe evropiane,” ka thënë zëdhënësja e ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë, Michelle Schohn. Edhe zyrtar të Bashkimit Evropian kanë thënë se BE-ja po shqyrton në mënyrë intensive të gjitha mundësitë për vëzhgimin e procesit të ardhshëm zgjedhor në Kosovë.

Kontrolloni gjithashtu

Kryeparlamentari Veseli propozoi që rruga: Klinë e Eperme- Komoran, të mbajë emrin e Shaban Polluzhës

Kryeparlamentari Veseli propozoi që rruga: Klinë e Eperme- Komoran, të mbajë emrin e Shaban Polluzhës

Kryekuvendari, Kadri Veseli, me rastin e fillimit punimeve të rrugës Klinë e Epërme – Komoran, ...