driloni com
vala – old
vipa
Fillimi / Lajmet / Sipërmarrës italian, Pierpaolo Cavaglieri, ka vizituar komunën e Malishevës
Sipërmarrës italian, Pierpaolo Cavaglieri, ka vizituar komunën e Malishevës

Sipërmarrës italian, Pierpaolo Cavaglieri, ka vizituar komunën e Malishevës

Pierpaolo Cavaglieri, një sipërmarrës italian, i njohur për kultivimin e bimëve bujqësore që përdoren në industrinë e ushqimeve, përkatësisht ëmbëlsirave, ka vizituar dje Komunën e Malishevës, ku është takuar me nënkryetarin e komunës, Hajdin Berisha dhe drejtorin për bujqësi, Murat Hoxha. Sipërmarrësi italian, ka shfaqur interesimin e tij për të investuar në Malishevë, në kultivimin e bimëve, që përdoren në industrinë e ushqimeve. Nënkryetari Berisha dhe drejtori Hoxha, e kanë njoftuar biznesmenin italian, me kushtet dhe mundësitë që ka Komuna e Malishevës, në bujqësi dhe për mundësitë e bashkëpunimit me bujqit lokal, me qëllim të kultivimit të kulturave bujqësore, përfshi edhe kulturat në të cilat ky biznesmen është i interesuar. Nga ana tjetër, Pierpaolo Cavaglieri, ka thënë se ai është i interesuar për kultivimin e këtyre kulturave bujqësore, duke filluar nga mbjellja e fidaneve, nxjerrja në treg e këtyre kulturave, e deri te hapja e një fabrike për përpunimin e tyre. Po ashtu, ky sipërmarrës italian, ka thënë se e gjitha kjo dot të arrihej në bashkëpunim me bujqit nga Komuna e Malishevës.

Kontrolloni gjithashtu

Sot shënohet 19 vjetori i masakrës në burgun e Dubravës të kryer nga nga forcat ushtarake e policore serbe

Sot shënohet 19 vjetori i masakrës në burgun e Dubravës të kryer nga forcat ushtarake e policore serbe

Me rastin e shënimit të 19-vjetorit të masakrës së Dubravës, sot (e martë) nga ora ...