driloni com
vala – old
vipa
Fillimi / Lajmet / Të enjten ministri i Inovacionit dhe Ndërmarrësisë, Besim Beqaj lanson Fondin për Inovacion dhe Ndërmarrësi
Të enjten ministri i Inovacionit, Besim Beqaj lanson Fondin për Inovacion dhe Ndërmarrësi

Të enjten ministri i Inovacionit dhe Ndërmarrësisë, Besim Beqaj lanson Fondin për Inovacion dhe Ndërmarrësi

Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë në kuadër të angazhimeve në përkrahje të inovacionit dhe ndërmarrësisë, ditën e enjte më 17 maj, lanson “Fondin për Inovacion dhe Ndërmarrësi” për organizatat jo qeveritare, që fushë të veprimtarisë së tyre e kanë inovacionin. Kjo ngjarje pritet të mbledhë përfaqësues të komunitetit të inovacionit dhe ndërmarrësisë, të cilët do të informohen më mënyrën e përfitimit të fondeve nga Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë, me anë të projekteve të tyre që për qëllim kanë promovimin e zhvillimit të inovacionit dhe ndërmarrësisë.

Me këtë rast, ministri Besim Beqaj ka ftuar në këtë ngjarje të gjithë të interesuarit, duke siguruar se do të ketë mbështetje financiare për projektet që kontribuojnë në promovimin e zhvillimit të inovacionit dhe ndërmarrësisë në Republikën e Kosovës Në këtë ngjarje, përveç ministrit Beqaj, pjesëmarrësve do t’u drejtohen edhe ministri Bedri Hamza, përfaqësues nga STKK dhe KIESA. Lansimi i Fondit për Inovacion dhe Ndërmarrësi për OJQ-të, do të bëhet ditën e enjte më 17 maj, nga ora 11:00, në Hotel Swiss Diamond në Prishtinë.

Kontrolloni gjithashtu

Sot shënohet 19 vjetori i masakrës në burgun e Dubravës të kryer nga nga forcat ushtarake e policore serbe

Sot shënohet 19 vjetori i masakrës në burgun e Dubravës të kryer nga forcat ushtarake e policore serbe

Me rastin e shënimit të 19-vjetorit të masakrës së Dubravës, sot (e martë) nga ora ...