vipa
muqa 900
rkl vala loja shperblyese
melodia 10 vjet shtet
driloni com
Fillimi / Lajmet / Thaçi: Dita e Pavarësisë na bënë krenarë për të kaluarën tonë, të sotmen dhe për të ardhmen evropiane
Thaçi: Kosova bëri dy hapa të mëdhenj drejt ardhmërisë së sigurt për paqe dhe prosperitet

Thaçi: Dita e Pavarësisë na bënë krenarë për të kaluarën tonë, të sotmen dhe për të ardhmen evropiane

Kryetari, Hashim Thaçi ka uruar të gjithë qytetarët e Kosovës për ditën Pavarësisë. Dita e Pavarësisë, siç thotë ai, është ditë që na mbush me emocione të gjithëve. Është ditë kur kujtohen shumë gjenerata, prindër dhe familjar, që ëndërruan, punuan dhe sakrifikuan që ne ta gëzojmë këtë ditë. Është ditë që na bënë krenarë për të kaluarën tonë, të sotmen dhe për të ardhmen e sigurt evropiane. Urime të gjithëve Dita e Pavarësisë. Kosova është vend i paqes dhe dashurisë, ka shkruar në mes tjerash kryetari, Hashim Thaçi.

Kontrolloni gjithashtu

Në kompleksin ‘’Adem Jashari’’ janë mbjelldhur 116 fidanëve, që simbolizojnë shtetet që e kanë njohur Kosovën

Në kompleksin ‘’Adem Jashari’’ janë mbjelldhur 116 fidanëve, që simbolizojnë shtetet që e kanë njohur Kosovën

Kryetari i komunës së Skenderajt, Bekim Jashari ka shkruar në një postim të tij se ...