muqa 900
rkl vala loja shperblyese
driloni com
vipa
Fillimi / Video

Video

Saga e Recakut

Saga e Recakut

Saga e Reçakut – dëshmi për gjenocidin serb mbi shqiptarët në Reçak. Realizimi i këtij dokumentari u ndihmua nga Komuna e Shtimes dhe Radio Kosova e Lirë

Më shumë...

Marshi i UÇK-së

UCK

Marshi i UÇK-së, Rauf Dhomi, Efraim Kastrati Marshi i UÇK-së UÇK -UÇK është ushtria jonë E nderuar për jetë, përgjithmonë, UÇK, Të betuar neve jemi për shqiptarë  për liri para flamurit kuq e zi. Kuq e Zi.   UÇK-  ushtria  jonë. UÇK- liria jonë, UÇK do të jesh përgjithmonë… (Dy ...

Më shumë...

15 vjet zëri i lirisë – zëri i Radios-Kosova e Lirë

Kanë kaluar të gjitha këto vite dhe zëri i Radios-Kosova e Lirë ende flet për lirinë e Kosovës, për dëshmorët, për jetën dhe gjakun e tyre të derdhur për liri, flet për invalidët, veteranët, për plagët  e shumta, që iu kishte shkaktuar  shqiptarëve liridashës, Serbia sodomiste e Milosheviqit. Flet edhe ...

Më shumë...