vipa
vala – old
muqa 900
driloni com
Fillimi / Lajmet / Zëvendëskryeministri i Kosovës, Fatmir Limaj: Pres që shumica e deputetëve ta votojnë demarkacionin
Fatmir Limaj: Çështja e arsimit është temë nacionale në të cilën duhet të përfshihen pozitë e opozitë

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Fatmir Limaj: Pres që shumica e deputetëve ta votojnë demarkacionin

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Fatmir Limaj ka thënë se Lista Serbe nuk ka votuar asgjë në këmbim për ta votuar marrëveshjen për demarkacion me Malin e Zi. Numri dy i Qeverisë Haradinaj ka thënë se deputetët kanë pasur dilema dhe po punojnë që t’i heqin këto dilema. Ai ka thënë se nuk janë ndalë për asnjë moment dhe janë duke punuar me të gjitha Grupet Parlamentare për të arritur shumicën e nevojshme të votave.

“Njerëzit kanë nevoje t’i hiqen dilemat dhe pres që shumica e Kuvendit të pajtohen dhe ta mbyllin këtë temë. Marrëveshja me Malin e Zi u ka dhënë mundësinë deputetëve të mos votojnë me hezitime por t’i jepet  mundësi korrigjimit të nevojshëm aty ku ka pasur gabime ose lëshime. Unë pres që të gjithë deputetët ta votojnë. Unë pres që këtë javë të mbyllet çështja e demarkacionit dhe kjo javë është shumë e rëndësishme ta mbyllim këtë temë”, ka thënë Limaj për televizionin publik. Më tutje, Limaj ka thënë se pas ratifikimit të demarkacionit, do të formohen grupet punuese të dy shteteve të cilat do të dalin në teren dhe do t’i ballafaqojnë faktet.

Kontrolloni gjithashtu

2018: Çare s’kemi pa e lëshue Kullën e Qakorrin, - kem liberalizimin “muhasere”!

2018: Çare s’kemi pa e lëshue Kullën e Qakorrin, – kem liberalizimin “muhasere”!

1878: Çare s’kemi pa e lëshue Ulqinin, – kem Stambollin “muhasere”! 2018: Çare s’kemi pa ...