rkl vala loja shperblyese
muqa 900
vipa
driloni com
Fillimi / Lajmet / Zyra për Çështje të Kategorive te dala nga Lufta e UÇK-së, ka rifilluar punën
Ushtria Çlirimtare e Kosovës

Zyra për Çështje të Kategorive te dala nga Lufta e UÇK-së, ka rifilluar punën

Zyra për Çështje të Kategorive te dala nga Lufta e UÇK-së, e cila funksionon në kuadër të Kryeministrisë, ka rifilluar punën, me qëllim  për t’i pajisur me vërtetime veteranët të cilave u është njohur statusi i kësaj kategorie, por ende nuk e gëzojnë të drejtën e pensionit të përcaktuar me ligj. Në njoftimin e kësaj zyre bëhet e ditur se për t’u pajisur një veteran me vërtetim duhet ta këtë certifikatën origjinale të veteranit luftëtar të UÇK-së të lëshuar nga komisioni, si dhe letërnjoftimin ose një dokument identifikimi.

Kontrolloni gjithashtu

Deputeti i AAK-së, Daut Haradinaj: Ligji për demarkacionin do të votohet kështu siç është

Deputeti i AAK-së, Daut Haradinaj: Ligji për demarkacionin do të votohet kështu siç është

Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Daut Haradinaj, ka thënë se gjithçka është afër ...