VATRA DHE SHQIPTARO-AMERIKANËT KUNDËR MINI SHTETIT SERB NË KOSOVË

-DEKLARATË E KRYETARIT TË FEDERATËS PANSHQIPTARE TË AMERIKËS “VATRA”- Të nderuar bashkëkombas Të dashur vatranë Të nderuar shqiptaro-amerikanë Në cilësinë e kryetarit të Federatës Panshqiptare të Amerikës Vatra dhe si shqiptaro-amerikan kundërshtoj me forcë krijimin e mini shteti serb në shtetin e pavarur të Kosovës. Të gjithë jemi të shqetësuar me tezën se Kosova ka … Continue reading VATRA DHE SHQIPTARO-AMERIKANËT KUNDËR MINI SHTETIT SERB NË KOSOVË