Sheradin Berisha: Kush janë këta maskarenjë të politikës oligarkike

Për 15 vjet rresht pas luftës në Kosovë, kemi parë se si lidershipi i partive “rivale” politike: PDK – LDK – AAK, pastaj LDD, ORA, AKR, LVV dhe NISMA për Kosovën, gjatë zhvillimeve të ndryshme politike, e veçanërisht gjatë fushatave elektorale dhe debateve të shumta televizive, nuk kursenin fjalë, për të artikuluar sa më shumë … Continue reading Sheradin Berisha: Kush janë këta maskarenjë të politikës oligarkike