Fillimi / Institucionet / 82 mijë euro bursa për studentët e komunës së Skenderajt
Bekim Jashari: Nexhmedin Spahiu pë mua është niveli ma i ultë i njeriut, i cili shpif për ditëlindjen e Legjendarit

82 mijë euro bursa për studentët e komunës së Skenderajt

164 studentë të komunës së Skenderajt janë përzgjedhur nga komisioni përkatës, për bursa studentore, të cilat i ndanë Komuna e Skenderajt në bashkëpunim me përfaqësues të bizneseve dhe njerëz të vullnetit të mirë. Secili student do të përfitojë bursë në vlerë prej 500 eurove. Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, është angazhuar shumë në këtë drejtim, që prej marrjes së mandatit, duke u zotuar për mbështetje të vazhdueshme për studentë të dalluar të komunës, me anë të ndarjes së bursave në numër sa më të madh të tyre, me qëllim që sadopak t’u dilet në ndihmë gjatë studimeve. “Duke investuar në arsim, investojmë në të ardhmen tonë”, ka thënë kryetari Jashari. Vlera e përgjithshme e këtij projekti është 82,000 euro, prej të cilave 50,000 euro janë ndarë nga buxheti i Komunës, kurse pjesa tjetër, përkatësisht 32,000 euro kanë participuar firmat që operojnë në komunën tonë. Këto bursa ndahen me qëllim që të ndihmon studentët e komunës sonë, në studime dhe ngritje profesionale të tyre. Falënderim publik për përfaqësues të bizneseve dhe njerëzit e vullnetit të mirë!

 1. “Lirigzoni” 10 studentë

 2. “R&Rukolli” 7 studentë

 3. “Ilea Gropu” 5 studentë

 4. “100% Design” 5 studentë

 5. “Bislimi” 5 studentë

 6. “Haxha Com” 5 studentë

 7. “Jetimat e Ballkanit” 5 studentë

 8. Sinan Pasha 5 studentë

 9. “Eng House Prishtinë” 5 studentë

 10. “Lindi Com” 2 studentë

 11. “Ndërtimi” 2 studentë

 12. “Doni Comerce” 2 studentë

 13. Dr.Avdyl Salihu 2 studentë

 14. Dr.Shaqir Demiri 2 studentë

 15. Ermira Zhuri 2 studentë

Në këtë vegëz gjeni të publikuar listën me emrat e studentëve përfitues

https://kk.rks-gov.net/…/Rezultatet-e-konkursit-p%C3%83%C2%…

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi uron qytetarët me rastin e Festës së Fiter Bajramit

Kryetari i komunës së Rahovecit Smal Latifi, me rastin e Festës së Fiter Bajramit uron ...