kek
tv dielli
MIT
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Gashi ndalon përdorimin e veturave zyrtare gjatë fushatës zgjedhore për stafin politik

Gashi ndalon përdorimin e veturave zyrtare gjatë fushatës zgjedhore për stafin politik

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, në bazë të kompetencave të tij, të mbështetura në ligj, ka marrë vendim për ndalimin e përdorimit të automjeteve zyrtare gjatë 24 orëve për stafin politik. Në vendim thuhet se obligohen zëvendësministrat, këshilltarët dhe stafi tjetër i kabinetit që automjetet zyrtare të cilat i kanë pasur në shfrytëzim 24 orë t’i dorëzojnë dhe t’i kthejnë në parkingun e MKRS-së, duke shfuqizuar çdo vendim të mëhershëm. Ministri Gashi ka thënë se përmes këtij vendimi synohet të parandalohet keqpërdorimi i automjeteve në fushatën zgjedhore, të ruhet imazhi i institucionit dhe të ketë zbatueshmëri të plotë të legjislacionit, njëkohësisht dëshiron të krijoj një praktikë të re institucionale për të gjithë pasardhësit e tij politik. “Tashmë kur fillon fushata dhe rritet qarkullimi dhe kontaktimi e komunikimi me sa më shumë qytetarë, me qëllim të parandalimit të keqpërdorimit të veturave zyrtare në kohë fushate zgjedhjesh, kam marr këtë vendim i cili përpos që do të reduktojë shpenzimet e ministrisë, do të ruajë imazhin jo vetëm të institucionit por edhe të personave që janë përgjegjës për veturat zyrtare”, tha mes tjerash ministri Gashi. Një veprim i këtillë, është cilësuar nga ministri si hapi i parë që ka ndërmarrë ndonjë ministër në të mirë të institucioneve dhe të ndalimit të keqpërdorimeve eventuale.

Kontrolloni gjithashtu

Nxënësit e shkollës fillore “Shaban Jashari” në Skenderaj realizuan një program artistik

Nxënësit e klasave të para të shkollës fillore “Shaban Jashari” në Skenderaj, para bustit të ...