Gjendja nën kontrollë në komunën e Rahovecit pas reshjeve të shumta të shiut

Kryetari i komunë së Rahovecit Smajl Latifi ka dalë në teren për të përcjellë gjendjen nga reshjet e shiut që po vazhdojnë. Kryetari Latifi ka njoftuar se ka pasur ndërhyrje në disa vende dhe për fat deri tash nuk ka dëme të mëdha në amvisëri dhe toka bujqësore. Shtretërit e rregulluar dhe mirëmbajtja e tyre, si dhe pastrimi që u është bërë, po duket se patën ndikim pozitiv në komunën e Rahovecit ka thënë kryetari Latifi.

May be an image of nature and road

Kontrolloni gjithashtu

OVL-UÇK

Më 12 prill të vitit 1999 në frontet e luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës kanë rënë dëshmorët:

Më 12 prill të vitit  1999  në frontet e luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës …