Komisioni Komunal i Aksionarëve në Malishevë mbajti mbledhjen e  parë urgjente

Kryesuesi i Komisionit Komunal të Aksionarëve, Jahir Xhyliqi, drejtoi mbledhjen e parë urgjente dhe para anëtarëve, paraqiti të vetëmen pikë  të punës e cila u miratua.

Anëtarët e Komisionit Komunal të Aksionarëve, u njoftuan me ligjin për ndërmarrjet si dhe rregulloren e punës e cila parasheh procedurat dhe kriteret për përgatitjen dhe shpalljen e konkursit për anëtarët e Bordit të Stacionit të Autobusëve në Malishevë.

Komisioni konstatoi se gjendja në këtë ndërmarrje, kërkon një hap që sa më parë të strukturohet struktura drejtuese.

Kontrolloni gjithashtu

Fillojnë Korrje-shirjet në komunën e Rahovecit, formohet Komisioni Komunal   

Me vendim të kryetarit të komunës së Rahovecit Smajl Latifi, është formuar komisioni për të …