KEK
Fillimi / Institucionet / Komuna e Deçanit e përkushtuar për një ambient të pastër në tërë territorin e sajë

Komuna e Deçanit e përkushtuar për një ambient të pastër në tërë territorin e sajë

Komuna e Deçanit e përkushtuar për një ambient të pastër në tërë territorin e sajë, kjo u dëshmua edhe sot ku punëtorët e Ndërmarrjes Lokale “Higjiena” kanë pastruar deponitë ilegale përgjatë rrugës Lloqan – Hulaj, teren ky cili fatkeqësisht po vazhdon të jetë adresë e grumbullimit të mbeturinave.

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, me këtë rast ka Apeluar për të gjithë qytetarët që të kenë kujdes për ambientin dhe të mos hedhin mbeturina vend e pa vend.

Kontrolloni gjithashtu

Komiteti për Politikë dhe Financa në Rahovec mbajti mbledhje e katërt të rregullt

Në sallën e mbledhjeve të Kuvendit Komunal të Rahovecit, nën udhëheqjen e kryesuesit Afrim Dina, ...